TRABZON / ORTAHİSAR - Trabzon Anadolu İmam Hatip Lisesi

BEKİR BOĞOÇLU - Müdür Yardımcısı

1974 yılında Trabzon İli Akçaabat İlçesinde doğdu. İlk ve orta okulu Akçaabat’ta, liseyi Trabzon’da bitirdi.1993 yılında girdiği  Fatih Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümünden 1997 yılında mezun olup aynı yıl Maçka İmam Hatip Lisesi’nde göreve başladı. Sırasıyla Maçka Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Maçka Çatak İlköğretim okullarında görev yaptıktan sonra 2001 yılında Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi’nde öğretmenliğe devam etti. Aynı okulda 2005 yılından itibaren  müdür yardımcısı, 2014 yılında da müdür başyardımcısı olarak çalıştı.

2015 yılında Soğuksu  Anadolu İmam Hatip Lisesi ve devamında Ali Soylu Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde müdür yardımcısı olarak çalıştı.04/08/2023 tarihinde Trabzon Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. Halen bu okulda müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır.Evli ve iki çocuk babasıdır.