TRABZON / ORTAHİSAR - Trabzon Anadolu İmam Hatip Lisesi

HASAN KESKİN - MÜDÜR YARDIMCISI

1968 yılında Maçka Oğulağaç köyünde doğdu. İlkokulu köyünde tamamladı. 1986 yılında Trabzon İmam Hatip Lisesini bitirdi. Aynı  yıl Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesine başladı. 1992 yılında Van Emek İlköğretim  Okuluna öğretmen olarak atandı. 1997-2005 yıllarında Rize´de çeşitli okullarda öğretmenlik  yaptı. Fransızca, İngilizce ve Arapça eğitimi aldı. 2003 yılında KTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsünde "Kuranda Birlik Öğretisi" teziyle yüksek lisansını bitirdi. 2005 yılından itibaren Trabzonda çeşitli okullarda öğretmenlik yaptı. Evli ve 4 çocuk babasıdır. 2015 yılı Eylül ayında Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2015 yılında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri alanında Doktora eğitimine başladı. 2016 Temmuz ayında Osman Kalyoncu İmam Hatip Ortaokuluna öğretmen olarak atandı. 21.09.2016 yılında aynı okulda Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. 05.07.2021 tarihinde Trabzon Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne Müdür Yardımcısı olarak atandı. Halen bu görevi sürdürmektedir.